Adrian

Hughes

Foredrag

med Adrian Hughes

Adrian Hughes' foredrag om kunst og kultur er tankevækkende, underholdende og fyldt med energi. Oplev en foredragsholder med en smittende entusiasme, overvældende viden og godt humør. Hughes’ foredrag er båret af uforlignelig fortælleglæde og finurlige anekdoter foran og bag TV-kameraerne gennem 30 års arbejde som formidler af dansk kunst- og kulturliv. I især foreninger, museer og oplysningsforbund booker Adrian Hughes for at blive oplivet af Adrians skarpe og humoristiske iagttagelser. 

I et foredrag med Adrian Hughes får i:

·  Dyb faglig indsigt krydret med Hughes’ særegne uhøjtidelige tilgang til stoffet 

·  Direkte adgang til Hughes’ kolossale bagkatalog af fortællinger om såvel dansk som international kunst og kultur

·  En foredragsholder, der til stor begejstring for publikum taler et (næsten) lige så smukt dansk som i TV2’s Badehotellet.

 

© Helle Urbild

Om

Adrian

Hughes

Adrian Hughes' er årgang 1962, 4. søn ud af fem af en walisisk far og en dansk mor. Som 3 årig flyttede familien til Danmark. Adrian blev uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus i 1987 med praktiktiden aftjent i DR’s Børne og Ungdomsafdeling. I 2 år var han på ungdomsprogrammet P4 i P1, og kom derfra til TV 2 Lorry ved kanalens start i 1989. Han vendte tilbage til DR i 1996, hvor han var med i hold af værter, som skød ”DR1’s frække lillesøster” DR 2 i luften. Siden har han arbejdet på DR 2, DR K og P1 som reporter, tilrettelægger og vært. Især har han fokuseret på kunst, kultur, historie og sprog i en lang række programmer: Smagsdommerne, Historiequizzen, Kunstquiz, KulturRådet, Kulturjournalen og Kulturfredag, Alle Tiders Historie, og senest P1’s Klog på Sprog. I 2004 modtog Adrian Hughes DR's Sprogpris "For sikker, original og engageret sproghandling, som fastholder seerne i hans udsendelser". 

Kan du gætte, hvilken dansk sang Adrian Hughes her synger på fup-fransk? Han tilpasser altid sine virkemidler til omgivelserne, og når han f.eks. laver ”Klassikerquiz” for Danmarks Biblioteksforening på den store markedsplads Bogmessen i Bella Center skruer han betydeligt op for sin indre Professor Tribini.

Er du hurtigere end Bogmessens publikum til at gætte, hvilken kendt romantitel Adrian (med fare for liv og lemmer) mimer her?

Kontakt & Booking​​​​​

Til højre kan du oprette en forespørgsel, hvis du ønsker at booke et foredrag med Adrian Hughes, eller blot har spørgsmål. Du får svar lynhurtigt!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.